"Велика помста" через восьмий пакет санкцій: Росія заборонила в'їзд депутатам ПАРЄ та постачальникам зброї для України

Влада країни агресора Росії розширила список представників Євросоюзу, яким закрито в'їзд до РФ у відповідь на "недружні дії". Про це повідомляє російське МЗС у вівторок, 25 жовтня, передають Патріоти України.

Під обмеження підпадають представники європейських комерційних структур із виробництва озброєнь та військової техніки, які беруть участь у постачанні продукції України, а також деякі депутати ПАРЄ.
У відомстві Сергія Лаврова додали, що обмеження стали відповіддю на восьмий пакет санкцій Євросоюзу, ухвалений 6 жовтня. У Москві визнали, що ці обмежувальні заходи націлені на стримування розвитку Росії та пообіцяли "адекватну відповідь" у майбутньому.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...