Великий друг українців продовжує роботу: Джонсон готується запропонувати світу "план Маршалла для України"

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон може створити новий фонд для підтримки України та відновлення її зруйнованої війною економіки. Про це пише The Daily Telegraph із посиланням на друзів Джонсона, передають Патріоти України.

За їхніми словами, це може бути щось накшталт "Плану Маршалла для України". Друзі британського політика також переконані, що "Борис збере купу грошей" від приватних донорів.

Колишній прем'єр-міністр відкрив офіс у Вестмінстері, з якого він сподівається створити фонд для допомоги зруйнованій війною Україні.

Нагадаємо, План Маршалла - це програма економічної допомоги європейським державам після Другої світової війни, ініційована держсекретарем США Джорджем Маршаллом у 1947 році. Вона була покликана підняти зруйновану війною економіку Європи.

ВАКС конфіскував багатомільйонні активи експрезидента Мотор Січі Богуслаєва, арештованого за держзраду

четвер, 18 квітень 2024, 14:30

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення активів колишнього президента заводу Мотор Січ В'ячеслава Богуслаєва та гендиректора російської компанії Борисфен Петра Кононенка. Про це пові...

"Треба припинити говорити, що США зроблять. Ми повинні": Боррель зробив різку заяву про ППО для України

четвер, 18 квітень 2024, 13:59

Віце-президент Європейської комісії, високий представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель наголошує, що не можна постійно розраховувати на США, Європа має дати Україні системи протиповітряної оборони з власних запасів. Про це...