Від прибуття в Україну до могили - 7 днів: На війні ліквідували окупанта-новобранця з Челябінська (фото)

Російські окупанти з нещодавно мобілізованих росіян продовжують встановлювати рекорди зі швидкісної "денацифікації". Новим рекордсменом може стати новоспечений єфрейтор російської армії Вадим Булатов з Челябінська, передають Патріоти України.

Від моменту його прибуття в Україну до отримання дружиною окупанта "похоронки" минуло усього 7 днів. Про це розповів український журналіст Роман Бочкала.

Журналіст звернув увагу на цікавий некролог, що з'явився у челябінських пабліках. Там повідомили про загибель мобілізованого жителя Челябінська Вадима Булатова трохи більше ніж за тиждень після того, як він отримав повістку.

Як пише одне з місцевих видань, наприкінці вересня майбутній окупант отримав повістку. Вже наступного дня, після нічної зміни на заводі, він пішов у військкомат – як підкреслювали його родичі, "абсолютно не задумуючись".

Звичка "абсолютно не задумуватися" зіграла з окупантом злий жарт. 29 вересня його, за словами родичів, відвезли в Коркинський військкомат, 30-го він пройшов "експрес-навчання" у військовій частині у Єкатеринбурзі тривалістю рекордний один день. Вже наступного дня він опинився у Ростові, а через день - під Луганськом.

4 жовтня мобілізованого Булатова кинули на Херсонщину. 8-го жовтня, згідно з похоронкою, яку вручило його дружині російське командування, він був утилізований українськими воїнами. І не один: із 6 новобранців, які сиділи в окопі, куди прилетів снаряд від ЗСУ, вижив лише один окупант

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...