"Відправили слідом за кораблем": ЗСУ знищили дві БМД-4М окупантів на Запоріжжі (відео)

Захисники України продовжують знищувати окупантів та їхню техніку. Так, на Запорізькому напрямку вони ліквідували дві ворожі бойові машини десанту БМД-4М, які в Росії вважають своєю гордістю, передають Патріоти України.

Відповідне відео показали на сторінці 72 окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців Збройних сил України. "Окупантам від ЗСУ не втекти", – запевнили військові

У 72-й бригаді зазначили, що знищені машини ворога кілька ночей поспіль "кошмарили" позиції українських піхотинців на Запоріжжі.

Тепер вони "вирушили слідом за кораблем", йдеться в повідомленні захисників. Як відомо, БМД-4М у Росії називають гордістю десанту. Ця машина може здійснювати глибокі рейди тилами супротивника і вести вогневу підтримку десантно-штурмових груп.

Крім того, БМД-4М здатна літати та плавати; її можна використати навіть у лісі. Може долати ухили 30 градусів, навіть не розганяючись.

Пускове встановлення калібру 100 мм може вражати протитанковими ракетами на відстані 7 км. Також у машини є два кулемети та тепловізор.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...