Відрубали пальці та вбили: Окупанти на Херсонщині жорстоко закатували українця

У мережі опублікували запис тортур і знущань російських окупантів над жителем Голої Пристані Херсонської області Петром Поточняком, передають Патріоти України.

Аудіозапис опублікував один з пропагандистських Telegram-каналів окупантів. Як встановив Telegram-канал Astra, тортурам піддався 51-річний житель Голої Пристані Петро Поточняк, а з вбивцями з армії РФ розмовляє його син, 25-річний Антон. При цьому опубліковано запис дзвінка одного з російських катів синові викраденого українця.

В ході дзвінка садисти вимагали від сина видати дані про розташування українських військових. Також російські терористи просили молодика пообіцяти, що він співпрацюватиме з окупантами. Коли той відмовляється, російські бойовики, ймовірно, завдають Поточняку-старшому фізичний біль, - на записі чути, як він кричить. Вони також повідомляють, що у чоловіка залишилося дев'ять пальців, а через кілька секунд додають: "мінус три". Перед цим чути звук удару і крик.

Після цього окупанти дають слово якійсь Віці, яка знаходиться поруч з Петром. Ймовірно, це його 42-річна дружина Вікторія Бєглєцова. Терористи РФ кажуть, що Антон "не вберіг тата, але Віку-то треба рятувати".

Вони наполягають на тому, щоб молодий чоловік пообіцяв співпрацювати з російськими окупантами. Також російські садисти кілька разів акцентують увагу на тому, що вбили Поточняка-старшого. Надалі ні Антон, ні інші його родичі не відповідали на дзвінки та повідомлення.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...