Війна в Нагорному Карабаху: Азербайджан заявив про знищення вірменської ДРГ (відео)

Після першого удару, яким було знищено автомобіль, вірменські солдати розосередилися на місцевості, але їх це не врятувало.

У Нагірному Карабаху, де незважаючи на укладене між Азербайджаном і Вірменією перемир'я тривають бойові дії, в суботу, 31 жовтня, близько полудня підрозділи азербайджанської армії прицільними ударами знищили автомобільну техніку з вірменськими солдатами. Про це повідомили в міністерстві оборони Азербайджану, опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

Як сказано в повідомленні, біля позицій азербайджанської армії в Нагірному Карабаху було помічено пересування автомобільної техніки. "Розвідувально-диверсійна група, що складається з вірменського спецназу, намагалася наблизитися до лінії оборони наших військ з метою здійснення провокації", - стверджують в азербайджанському оборонному відомстві.

Після першого удару, яким було знищено автомобіль, вірменські солдати розосередилися на місцевості. Згодом вони спробували покинути зону обстрілу на військовій вантажівці КамАЗ. "Цей автомобіль, заповнений озброєними військовослужбовцями, також було негайно знищено прямим і точним попаданням", - йдеться в повідомленні.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...