"Війна закінчиться восени, далі зайдуть миротворці НАТО": Журналіст назвав головне завдання України

Війна в Україні може завершитися до середини осені 2023 року. Але в України буде дуже важливе завдання - після виходу українських військових на кордони 1991 року "зафіксувати" це належним чином, передають Патріоти України.

Про це сказав головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник під час чату на Главреді. Він зазначає, що одна з причин можливого швидкого завершення війни полягає у тому, що США надаватимуть допомогу і робитимуть все можливе для цього.

"Я вважаю, що війна в Україні закінчиться в календарному 2023 році. Цьому є кілька причин, в тому числі політичних. Справа в тому, що в США починається новий електоральний цикл, і адміністрація Байдена дуже зацікавлена нарешті поставити крапку в історії з Путіним і в історії з цією війною в Україні. Зараз для ЗСУ та України головне, як штангіст фіксує взяття ваги, зафіксувати вихід на кордони 1991 року", – зазначає Сотник.

Після того, як українські військові вийдуть на кордони 1991 року, в Україну одразу зайдуть миротворці. Будуть організовані бази НАТО і запуститься процес вступу України до Альянсу, вважає журналіст.

"Тому мені здається, що в 2023 році буде зроблено все можливе для того, щоб до осені, до кінця вересня 2023 року, все було закінчено. Це моя думка на сьогоднішній день: до кінця вересня-початку жовтня ця війна може завершитися", – спрогнозував Сотник.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...