Військовий експерт пояснив, чому в РФ не можуть оголосити навіть часткову мобілізацію

Оголошення путінським режимом загальної мобілізації в Росії - визнання поразки перед Україною. Тому російські генерали не підуть ні на таку, ні навіть на часткову мобілізацію, розповів у коментарі "24 каналу" військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Російське суспільство не готове до участі у війні, це вже демонстрували навіть опитування. Ворог проводить заходи прихованої мобілізації і намагаються якось поповнити ряди. Але оголосити мобілізацію відкрито – не можуть, це буде визнання поразки російської армії перед українцями", – пояснює Жданов.

За словами Олега Жданова, оголошення мобілізації можна буде вважати особистою політичною поразкою диктатора Путіна. "Вони настільки розкрутили машину пропаганди про непереможність російської армії, що визнання її поразки буде політичною смертю для самого Путіна", – підсумував він.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...