"Він робить речі, від яких я здригаюся": Племінник Трампа сказав, що голосуватиме за Гарріс, бо його дядько "атомно божевільний"

Племінник експрезидента США Дональда Трампа Фред, заявив, що його дядько "атомно божевільний", передають Патріоти України.

"У кожній сім'ї є свій божевільний дядько. Мій – атомно божевільний... Він робить речі, від яких я здригаюся й кажу: невже це той самий хлопець, якого я знав? Що змусило його змінитися? Але при всьому цьому, у мене з ним завжди були хороші взаємини", – сказав Фред Трамп в інтерв'ю ABC News.

За його словами, на виборах він планує голосувати за віцепрезидентку Камалу Гарріс, бо її політика йому близька. "Без сумніву, політика Камали Гарріс – це те, що я підтримую. Тож я буду голосувати за Камалу Гарріс", – наголосив племінник Трампа.

Ба більше, він готовий без вагань агітувати голосувати за неї, якщо його попросять. Водночас Фред все ж відвідає інавгурацію, якщо його дядько переможе та запросить його.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...