Включення Херсонщини, Запоріжжя й Донбасу до складу РФ: У Путіна відкрито заявляють про "нові плани"


У Путіна відкрито заявили, що планують включити частину українських територій до складу РФ. Йдеться про Херсонську, Запорізьку та окуповані частини Донецької і Луганської областей. Заява про такі плани прозвучала з вуст секретаря генеральної ради "Єдиної Росії" Андрія Турчака, передають Патріоти України.

Цинічну заяву Турчака процитувало російське пропагандистське агентство РИА Новости. При цьому Турчак зазначає, що нібито рішення про приєднання перших двох регіонів прийматимуть самі жителі.

"У мене сумнівів у тому, що цей регіон (Херсонська область – ред.) буде у складі Російської Федерації, нема ніяких. Люди хочуть захисту, стабільності, щоб нарешті після восьми років узаконеного Заходом "бандерівського терору" щодо них настав довгоочікуваний і міцний мир", – розмріявся російський політик.

При цьому, на його думку, "абсолютно немає сумнівів" і в тому, що "звільнені території" так званих "Л/ДНР" нібито теж стануть частиною РФ. Турчак додав, що це ж саме буде і з Запорізькою областю. За його словами, там можуть повести так званий "референдум", як тільки з’явиться можливість, коли "припиниться обстріл і з'явиться зона безпеки".

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...