Вночі окупанти атакували Київщину - було кілька "прильотів", спалахнула пожежа

У ніч на 27 жовтня російські окупанти завдали удару по Київській області. Була атакована одна з громад. Внаслідок обстрілу виникла пожежа, передають Патріоти України.

Як розповів голова Київської ОВА Олексій Кулеба в Telegram, було кілька "прильотів". За попередніми даними, жертв і постраждалих немає.

На місці працюють всі екстрені служби. "Росіяни тероризують Київщину вночі. Є кілька прильотів в одній з громад області. На місці працюють рятувальники та екстрені служби. Триває ліквідація пожежі та наслідків удару", - йдеться у повідомленні.

Кулеба додав, що сили ППО ліквідували ворожі повітряні об'єкти. Місцеві Telegram-каналі також повідомляли, що на Київщині були чутні звуки іранських дронів-камікадзе. Окупанти почали запускати їх в ніч з 26 на 27 жовтня з південного напрямку.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...