"Воєнний" опалювальний сезон: У Кабміні зробили важливу заяву

В Україні новий опалювальний сезон стартує традиційно після 15 жовтня, але з урахуванням погодних умов і температури повітря, повідомив сьогодні під час брифінгу міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, який перебував у Вінниці, передають Патріоти України.

За інформацією чиновника, старт опалювального сезону запланований на середину жовтня, а в Кабміні схвалили рішення не підвищувати тарифи на тепло. Таким чином, газ для населення поставлятиметься за ціною 7 420 гривень за тисячу кубометрів.

"Верховна рада схвалила три закони, які фактично роблять можливим проходження опалювального сезону і забезпечують відшкодування різниці в тарифах. Це важливо для того, щоб ми забезпечили проходження опалювального сезону. Тобто фізично і економічно умови для цього створені", - зазначив Чернишов.

Також відомо, що нормативні показники температури не переглядатимуть. "Мінімальний рівень температури, який має бути забезпечений, становить 18 градусів, не менше. Менше бути не може, а більше так", - додав міністр.

На які послуги не будуть підвищені тарифи

  • Розподіл природного газу
  • Теплова енергія
  • Постачання теплової енергії і гарячою водою

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...