Воювати скоро буде нічим: Окупанти масово дезертирують через непридатність розконсервованої техніки, - Генштаб ЗСУ

Російські окупанти в Україні почали дедалі частіше дезертирувати та здаватися у полон Силам оборони України через незадовільний стан своєї військової техніки. Значна частина озброєння та військової техніки, яку окупанти направили на Донецький та Новопавлівський напрямки, обмежено придатна або повністю непридатна до бойового застосування. Про це повідомили у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ у Facebook 27 жовтня, передають Патріоти України.

Зокрема, йдеться про зняті з тривалого зберігання танки Т-62. Зі свого боку українські захисники продовжують завдавати втрат ворожій армії. Протягом попередніх днів підтверджено знищення двох складів боєприпасів та понтонної переправи з військовою технікою противника у Херсонській області.

Впродовж поточної доби авіація Сил оборони завдала 14 ударів по районах зосередження окупантів та їхньої техніки. Підрозділи ППО збили ворожий гелікоптер та літак – за попередньою інформацією Ка-52 “Алігатор" та штурмовик Су-25.

Зі свого боку підрозділи ракетних військ і артилерії, за інформацією Генштабу, уразили два райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки росіян.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...