"Володимире Володимировичу, за що?": РФ заборонила в'їзд відомій українській сепаратистці, та влаштувала істерику (відео)

Росія заборонила до 2050 року в'їзд на свою територію відомій українській сепаратистці Вікторії Шиловій. Про це вона заявила у своєму блозі, на що звернув увагу відомий журналіст і представник України в ТКГ Денис Казанський, передають Патріоти України.

"У проросійському таборі продовжують вирувати неабиякі пристрасті", - говорить Казанський у своєму відеоблозі на Youtube. Сама Шилова родом з Дніпропетровської області, раніше була в Партії регіонів, висувалася в депутати від Радикальної партії. Після початку агресії РФ в Україні підтримала Росію й навіть їздила в окупований Донецьк зі своєю організацією "Антивійна".

Зараз же вона звертається до президента РФ з подивом, оскільки її визнали такою, хто визнає загрозу Росії. "Володимире Володимировичу, чому мені заборонений в'їзд до Росії, чому? У мене в 20 містах живуть мої родичі, я не можу поїхати до них ні на день народження, ні на весілля, за що? У мене просто таке питання - за що?",- обурюється Шилова.

Примітно, що в такому рішенні вона звинувачує кума Путіна Віктора Медведчука. "Подзвонив Медведчук і попросив. Це телефонне право працює", - заявила сепаратистка. При цьому вона знову звертається до Путіна і каже, що Медведчук в Україні "не злетить".

"Він [Медведчук] тільки все псує. Ну почуйте, будь ласка, "розсудливих" людей, які виступають за дружбу України, Росії та Білорусі", - додає вона. "Дуже весело стало на проросійському фланзі, ми бачимо, як просто перегризлися вже всі, хто тільки міг, намагаючись поділити "пиріг", який їм періодично приходить з-за поребрика", - резюмував Денис Казанський.

Внесений у базу РФ як "терорист-смертник": Помічник Джемілєва розповів про своє затримання в аеропорту Кишинева

неділя, 5 травень 2024, 21:58

Кримський татарин Ерол Велієв, якого 4 травня затримували в аеропорту Кишинева під час його повернення до України. Про це розповів QIRIM.Media подробиці інциденту в Молдові, передають Патріоти України. За словами Велієва, після прибуття в аеропорт він ...

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...