Ворог тікає у паніці: Окупанти покинули майже всі блокпости Мелітопольського району, - мер

Мер Мелітополя розповів, що окупанти розбіглися з блокпостів через страх наступу ЗСУ /фото РІА МелітопольКонтрнаступ ЗСУ на деяких напрямках проходить дуже вдало. Ворог не просто зазнає втрат, а панічно втікає. Відважні українські воїни з усіх сил намагаються якомога швидше звільнити українську землю від російських окупантів. Усі мрії ворога про те, що йому вдасться надовго затриматися в Україні, розбиваються на друзки після зустрічі з нашими героїчними захисниками та захисницями, зазначають Патріоти України.

Російські окупанти втекли з блокпостів

Мелітопольський район дуже довго потерпав від російських окупантів. Мер міста Іван Федоров повідомив радісну звістку – незабаром мирному населенню регіону росіяни вже загрожувати не будуть.

Російські окупанти намагалися розігнати фейки про те, що Україна збирається "здати" Запоріжжя, а ЗСУ не будуть проводити деокупацію. Реальність показала, що ситуація кардинально протилежна, наші воїни активно б'ють ворога та звільняють від нього наші міста та села.

Звісно, кожного дня окупанти посилюють тиск на мирних людей та створюють багато проблем, але загальна тенденція незмінна – ЗСУ вдасться прогнати російських загарбників з України.

"У найближчі тижні – місяці Мелітополь буде деокупований. Нам вдасться відновити українську державність на території нашого міста. І ми віримо у наші героїчні ЗСУ. Три дні тому зі всіх блок-постів на території Мелітопольського району росіяни поїхали. Втекли, завдяки ЗСУ. І навіть з території Василівки вони перемістилися до Зеленого Гаю через страх наступу наших військових", – розповів Федоров.

Також він додав, що в самому Мелітополі російські окупанти відключили український зв'язок та інтернет. Він розповів, що подекуди знайти зв'язок можна та закликав мелітопольців, які виїхали, підтримувати контакт з мешканцями міста, яке тимчасово перебуває в окупації.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...