"Ворог втрачає багато особового складу": У ЗСУ назвали напрямок, на якому сповільнилися бої через наступ на Курщину

Після прориву ЗСУ в Курській області, Кремль змушений перекидати туди додаткові сили, аби стримати наступ ЗСУ. Про це сказав очільник відділення комунікацій 77-ї окремої аеромобільної бригади Віталій Бицак "24 каналу", передають Патріоти України.

За його словами, росіяни переміщають сили з Куп'янського напрямку. "Помічені перекидання ворожих сил, зняття резервів та відправлення їх на Курський напрямок", - йдеться в повідомленні.

Військовий також розповів, що наразі загарбники мають намір захопити Борову. "Однак реалізуваи цей план їм наразі не під силу. Ворог втрачає багато особового складу", - розповів Бицак. Водночас у ЗСУ розраховували, що Курська операція відтягне зі Сходу та Півдня набагато більше сил, ніж це сталося насправді.

Заради "стратегічного співробітництва": Путін прибув до Азербайджану з візитом

неділя, 18 серпень 2024, 21:58

Російський диктатор Володимир Путін вперше з початку повномасштабного вторгнення прибув із візитом до Азербайджану. Про це повідомляє служба ВВС Азербайджану, передають Патріоти України. Зазначається, що Путін перебуватиме в Азербайджані два дні - 18 т...

Українські військові скинули російський прапор у ще одному селі Курської області (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 21:15

В неділю, 18 серпня 2024 року, морські піхотинці ЗСУ виклали відео з села Опанасівка Кореневського району Курської області Росії. Відповідний півхвилинний запис оприлюднено на офіційній сторінці у фейсбуці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр...