Ворожа куля прошила наскрізь каску: Мережу розбурхало відео дивовижного порятунку воїна ЗСУ (відео)

Український воїн, який захищає країну на війні проти російського агресора, дивом вижив після обстрілу. Ворог поцілив йому просто в голову - куля пройшла крізь каску нашого Героя, майже не зачепивши його самого, передають Патріоти України.

Відповідне відео опублікував у Telegram-каналі військовий оглядач Романа Бочкала. Ці кадри розбурхали мережу. Захисника чи не одразу після дивовижного порятунку зняв на камеру його побратим. Він показав наскрізь прошиту російською кулею каску воїна.Боєць не отримав значного поранення, хоча куля все ж зачепила йому голову – на його волоссі помітно кров. Також боєць, який виглядав розгубленим, ймовірно, міг отримати струс мозку. "Народився в сорочці та касці", – прокоментував Бочкала.Під відео українці подякували вищим силам за захист бійця, побажали йому здоров’я й сильних янголів-охоронців для усіх наших воїнів.

"Живи довго, котику. Повертайся здоровий", "Боже, слава тобі, що хлопець живим залишився!", "Другий раз народився, вважай", "Дай Боже здоров'я цьому воїну", "Сумлінних йому та й побратимам янголів- охоронців! Живи довго, хлопче!" – зазначили підписники. Увага! На відео присутня нецензурна лексика! (18+)

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...