"Воскові гниди, що давно вижили з розуму": Гордон жорстко висловився про зірок-рашистів і показав їх групове фото

Український журналіст Дмитро Гордон розповів, що думає про пропагандистських російських зірок, які підтримали вторгнення РФ в Україну. Він опублікував їхню фотографію, зазначивши, що цих "героїв" люди повинні знати в обличчя. Відповідна публікація з'явилася на сторінці журналіста у Instagram, передають Патріоти України.

Він виклав у мережу кадр, на якому можна побачити знаменитостей-рашистів: Олега Газманова, Ларису Доліну, Григорія Лепса, Надію Бабкіну, Миколу Баскова та Олександра Маршала.

Знімок зроблено під час пресконференції, що відбулася у Москві 19 травня. На заході обговорювалися питання розвитку культури в РФ в 2022 році. "Ці воскові гниди, що давно вижили з розуму, публічно підтримали масове вбивство українців. Ми повинні знати цих "героїв" в обличчя", - каже підпис до фото.

Користувачі мережі не стали підбирати слова і теж висловили свою думку про цих "героїв". "Фотка прямо з палати", "Мені здається, що Баскова, перед тим як зробити фото, не відпустили в туалет", "Один краще іншого!", "Розчарування", "А Доліна ж одеситка", "Я просто не розумію їх. Дивлячись, що коїться в Україні, дивлячись на ці страшні кадри... Як вони сплять ще спокійно і підтримують це?!", "Ганьба", "Що за клоуни?", "Доліна здивувала. Бачила її заяву, це дно просто", "Чекаю від вас пропозиції, як з ними розправитися", "Коли гроші важливіші і дорожчі за совість", "Найбільше Маршал здивував. Від нього не очікувала. Нормальний начебто був", "У них просто концертів давно не було, от і продалися Путіну заради концертів. Тому що виступати їм хочеться", "Вони там усі йо*нуті", "Путлерівські ж*полизи", "Капуста квашена в головах у них", "Дорога їм до Кобзона і Жириновського", - написали люди.

Усіх шістьох артистів внесено до бази сайту "Миротворець" як співучасників злочинів російської влади проти України та її громадян. Усі вони підтримали напад РФ на Україну. Крім того, 11 травня 2022 року Доліна та Лепс приїхали у тимчасово підконтрольний бойовикам "ДНР" Донецьк. Разом із ними був також російський актор Дмитро Дюжев.


Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...