Впродовж доби на півдні України знищено понад сотню російських окупантів

Впродовж 29 липня бійці ЗСУ у південних регіонах України завдали сім авіаударів по позиціях російських військ. Втрати ворога у живій силі перевищують сотню солдатів. Про це йдеться у зведенні оперативного командування "Південь", передають Патріоти України.

Як зазначено, парами українських штурмовиків та винищувачем атаковано два скупчення ворожої сили та техніки у Херсонському та Снігурівському районах, на Миколаївщині влучили у склад боєприпасів окупантів.

Далі з восьми вертольотів захисники вдарили по позиціях ворожої сили та техніки у Снігурівському та Бериславському районах. Уражено опорний пункт та укріплені підземні укриття підрозділів армії РФ відповідно.

Крім того, командування підтвердило вогневе ураження пункту управління батальйонної тактичної групи 34-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ у селі Брускінське Великоолександрівського району Херсонської області.

"Загальні втрати ворога становлять: 105 рашистів, 7 танків Т-62 і 72, гаубиця Мста-Б та 2 самохідні артустановки, самохідна артилерійсько-мінометна установка Нона-С, 17 одиниць броньованої та автомобільної техніки", - підсумували в ОК Південь.
Раніше радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російські війська підуть у наступ на півдні України 5-6 серпня.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...