Все вирішить один постріл: Астролог передрік Лукашенку долю президента Гаїті

Серпень 2021 року не пройде спокійно для Білорусі, як і останній місяць літа торік – білоруси знову вийдуть на протест. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс. Астролог вважає, що Олександру Лукашенку недовго залишилося правити, передають Патріоти України.

"По-перше, його вже і Путін попросив відмовитися від влади під час їхньої недавньої розмови в Петербурзі. По-друге, в серпні в Білорусі станеться повстання – білоруси знову задумаються про повалення Лукашенка і вийдуть на вулиці", – зазначив Влад Росс.

У Білорусі, на думку астролога, можуть повторитися такі ж події, як на Гаїті, де був убитий президент. "На Лукашенка чекає доля Чаушеску, і все вирішить або один постріл, або держак лопати. Все те, що нещодавно відбувалося на Гаїті, де скинули узурпатора, може статися і в Білорусі. Білоруси – мирний і спокійний народ, але раптово і у них усе це може статися", – запевнив Росс.

Крім того, астролог не виключає перевороту у вищих колах білоруської еліти. "До Лукашенка просто прийдуть і усунуть його", – уточнив він.

Взагалі, прогноз астролога для Білорусі такий: після відходу від влади в Росії Володимира Путіна Білорусь стане по-справжньому незалежною державою, причому увійде в Євросоюз.

"За моїми прогнозами, Білорусь увійде в ЄС раніше, ніж Україна. Їй буде набагато легше увійти в Євросоюз – на неї чекає приблизно такий самий шлях, як пройшли Естонія, Латвія і Литва. У Білорусі менше чисельність населення, менше проблем, а тому ЄС не доведеться виділяти якихось занадто великих сум грошей. Білоруси дуже працьовиті, там багато айтішників, там немає системи повсюдних відкатів, як в Україні, і тіньової економіки. Також у Білорусі немає олігархів – там один олігарх, і якщо його усунуть, то таких не буде взагалі", – розповів Влад Росс.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...