Вся Англія бачить Україну-2022 як римейк Англії-1940, яка боролась віч-на-віч з Гітлером, - Піонтковський

Політолог Андрій Піонтковський зауважив, що Україна матиме підтримку Великої Британії незалежно від того, яка партія перебуває при владі. Про це він сказав в ефірі програми "Студія Захід з Антіном Борковським" на телеканалі "Еспресо", передають Патріоти України.

"Найпалкіші друзі України, які були на своїх посадах, Борис Джонсон, і Ліз Трасс. І ця політика не зміниться, це підтримка всієї Англії. Вся Англія бачить Україну-2022 як римейк Англії-1940, яка боролась віч-на-віч з Гітлером. Відставка Ліз Трасс принципово нічого не змінює. Якраз у ці дні міністр Великої Британії перебуває у Вашингтоні й цілком зрозуміло, що такий надзвичайний візит викликаний ситуацією з війною", - зазначив Піонтковський.

Політолог також додав, що і Сполучені Штати Америки, і Велика Британія жорстко засудили варварські бомбардування з боку РФ. "Підтримка Великої Британії, як найкращого та найближчого друга України, залишиться незмінною. Ми повинні подякувати прем’єр-міністерці, що йде, за той величезний вклад, який вона особисто зробила у напрацювання цієї британської політики", - підкреслив Піонтковський.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...