Втекли зі зброєю: У Ростовській області шукають групу зеків-"вагнерівців"

Шість озброєних зеків, насильно завербованих у "вагнерівці", втекли з тренувального табору в Луганській області. Тепер їх шукають на території Росії, інформують Патріоти України.

Як пише пропагандистська помийка "Царгород", ув'язнених привезли фактично на передову кілька днів тому. Чоловіки нібито погодилися підписати контракт з ПВК Пригожина. Однак після підписання "документів" вони схопили зброю і втекли на волю – подалі від смерті.

У групі ув'язнених перебувають три громадянина Узбекистану, один з Росії, інший з Білорусі, а також громадянин Киргизстану. Найімовірніше, всі вони засуджені за статтею 228 КК Росії — зберігання наркотиків, пишуть пропагандисти.

Зазначається, що зеки можуть вже перебувати в Росії. Їх оголосили у розшук в Ростовській області. "Пильних громадян просять не проявляти самостійність і не намагатися їх затримати", - йдеться в повідомленні помийки.

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...