"Ви скоро це побачите": Буданов пообіцяв значне просування ЗСУ вперед до кінця року

Голова української розвідки генерал-майор Кирило Буданов пообіцяв значне просування Збройних сил України вперед до кінця 2022 року. Таку заяву він зробив в інтерв'ю проекту "Орестократія",передають Патріоти України.

За його словами, наразі найважчі бої точаться в районі міст Бахмут та Соледар на Донбасі. "Там зараз йдуть найзапекліші бойові дії… Ну а розкривати плани, я думаю, це буде трошки некоректно. До кінця року ми ще просунемось вперед значно, це будуть значимі перемоги, ви скоро це побачите. Звільнення Херсону? Ну, я сподіваюся, що це може бути Херсон", - зазначив Буданов.

ЗСУ наприкінці серпня пішли у контрнаступ. Вже звільнена майже вся Харківська область та низка населених пунктів у Донецькій, Луганській та Херсонській областях. Станом на 9 жовтня на Херсонському напрямку від загарбників звільнили понад 1 170 квадратних кілометрів земель.

Радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань заявив, що на Херсонському напрямку в окупантів спостерігається паніка. Вони вже тікають з Берислава і вивозять звідти своїх поранених. Він додав, що незабаром на РФ чекає новий котел, адже просування ЗСУ неминуче.

15 жовтня президент Володимир Зеленський розповів, що дуже тяжка ситуація зберігається на Донбасі. Найважче українським воїнам на Бахмутському напрямку. Очільник держави підкреслив, що захисники України тримають позиції.

Відпрацювали потужно: Бійці ЗСУ показали відео знищення техніки і десанту окупантів у Донецькій області

четвер, 2 травень 2024, 10:53

Бійці 47-ої окремої механізованої бригади ЗСУ, які діють на відрізку фронту в Донецькій області, зупинили чергову спробу російських окупантів прорвати оборону українських захисників. Ворожий штурм було зупинено, загарбники зазнали втрат в особовому скл...

Провокують катастрофу: Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА біля шостого реактора ЗАЕС

четвер, 2 травень 2024, 10:30

Підрозділи активних дій ГУР МО України здобули докази використання окупантами дронів-камікадзе над ядерними реакторами захопленої Росією Запорізької атомної електростанції, про це повідомляє ГУР, передають Патріоти України. Відео з ворожого fpv-безпіло...