Вибори-вибори: Тимошенко розповіла, чи підтримає у другому турі Зеленського

Юлія Тимошенко відмовилась підтримати будь-яку кандидатуру у другому турі виборів президента. Про це вона оголосила під час прес-конференції в Києві, повідомляють Патріоти України.

За її словами, вона не хоче брати на себе відповідальність за президентство ані Володимира Зеленського, ані Петра Порошенка.
"Виклики перед Україною дуже великі. Біда в Україні дуже велика. Я вважаю, що жоден із кандидатів, які за рішенням ЦВК є в другому турі, не впорається з цими викликами і не припинить ні біди, ні війни. Тому брати відповідальність за будь-які поради зараз я не можу", - сказала політик.
При цьому Тимошенко пообіцяла, що воната її команда допомагатимуть будь-якому президенту, якого обере Україна, зокрема, давати напрацювання, які були закладені в її передвиборчій програмі.
Водночас політик очікувано звинуватила президента України Петра Порошенка в тому, що він нібито "вкрав" її голоси.
"Перше, в Україні були застосовані технології, які привели до тих результатів, які ми отримали - це реєстрація 39 кандидатів, використання адмінресурсу… Їм вдалося роспорошити голоси проєвропейських, опозиційних сил", - цитує Тимошенко "Українська правда".
Крім того, вона поскаржилася, що на виборах був зареєстрований її однофамілець, і таким чином президент "забрав в неї голоси".
Зазначимо, сама Юлія Тимошенко та її "Батьківщина" підозрюються в організації так званої виборчої піраміди. Так, раніше СБУ викрила "сітку" з підкупу виборців партії "Батьківщина" по всій Україні, а також оприлюднила відео переговорів тих, хто нібито організовував скупку голосів. Схему з втручання у хід виборів президента нібито організував депутат з фракції "Батьківщина" Валерій Дубіль.

За даними ЗМІ, він координував і фінансував цю виборчу піраміду. Відзначається, що в кожній області організація мала свого представника.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...