Вибовкав "державну таємницю": Боєць полку Кадирова проговорився, що воював проти України (скріншоти)

Пізніше Замід Чалаєв видалив свій пост, але було вже запізно.
Чеченці воювали і на боці України, і проти неї. Ілюстрація: соцмережі.

Командир полку поліції спецпризначення імені А. А. Кадирова Замід Чалаєв зізнався, що брав участь у бойових діях на території України. В Instagram він опублікував фото з військовими нагородами, передають Патріоти України.

Коли його запитали, де він воював і за що отримав нагороди, Чалаєв відповів: "Був в Україні і Лівії, потім Сирія і Південна Осетія".

Замід Чалаєв

Боєць полку Кадирова проговорився, що воював проти України. Фото

Однак станом на вечір 27 липня цього фото, і, відповідно, коментарів, у профілі Чалаєва немає. Примітно, що в своєму профілі в Instagram Чалаєв дуже активно публікує фото глави Чечні Рамзана Кадирова, а також глави РФ Володимира Путіна, всіляко висловлюючи їм свою підтримку.

Боєць полку Кадирова проговорився, що воював проти України. Фото

Боєць полку Кадирова проговорився, що воював проти України. Фото


Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...