Вибухи в Севастопольській бухті: У Міноборони РФ заявили про "незначне пошкодження" корабля "Іван Голубець"

У міністерстві оборони Росії заявили про «незначне пошкодження» тральщика Іван Голубець, яке сталося нібито внаслідок "атаки дронів" у Севастополі зранку 29 жовтня, передають Патріоти України.

У відомстві кажуть про атаку на кораблі Чорноморського флоту та цивільні судна, які перебували на зовнішньому та внутрішньому рейдах пункту базування Севастополь. Традиційно звинувачують Україну, у Генштабі інформацію не коментували.

У Росії кажуть, що нібито «знищили всі повітряні цілі». Там вигадали, що «атака українських військових» відбулася нібито «під керівництвом британських фахівців, які перебувають в Очакові». У міністерстві країни-агресора заявили, що, окрім Івана Голубця, «незначне пошкодження» має загородження в бухті Південна.

Зранку в Криму пролунали вибухи. Ставленики Кремля в окупованому Севастополі заявили про атаку дронів в акваторії Севастопольської бухти, яку нібито відбивали російські кораблі. Тоді там заявили, що в місті «не вразили жодних об'єктів», а «ситуація під контролем».

Пізніше російська маріонетка Михайло Развожаєв заявив про «наймасштабнішу атаку в Севастополі» з початку повномасштабного вторгнення РФ до України та сказав, що цивільним особам закриють доступ до трансляцій з камер відеоспостереження.

«Не панікуйте. Просто вимикайте камери не тільки у Севастополі, а й скрізь на окупованій території. Після „негативного наступу“ до кордонів-1991 скажете своїй z-пастві, що „виграли“ війну. А „Чорноморський флот“ просто поплив…» — прокоментував події радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.


"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...