"Виходить, це війна за наші гроші?": Окупанти скаржаться, що їх змушують скидатися на коптери і лопати. Перехоплення

Російський окупант поскаржився, що керівництво змушує військовослужбовців збирати гроші на потрібне обладнання для війни в Україні. Мало того, що росіян відправили брати участь у бойових діях як гарматне м'ясо, так ще й вимагають купувати квадрокоптери та лопати, передають Патріоти України.

Про це йдеться в аудіоперехопленні окупантів, яке опублікувало видання "Настоящее время". Запис, як стверджують журналісти, вони отримали від українських спецслужб.

На ньому записана розмова нібито командира 71-ї тактичної групи Північного флоту Росії, підполковника Балабега Емінова та виконуючого обов'язки командира 99-ї тактичної групи Північного флоту, майора Ріната Лутфрахманова.

Перший скаржиться, що його змушують займатися "волонтерством" та скидати гроші для армії. Крім того, кошти мають скидати і його підопічні. Другий зі свого боку підтверджує, що вже чотири рази отримував "телеграми на лопати".

"Ну ось така ж х**я. Просто на мене вже косяться. Просто я, бачиш, коли вся ця е**нь починалася, десь у червні або в серпні, мені Зарайський (нерозбірливо) подзвонив, перший командир (нерозбірливо"), каже: "Я волонтерством займаюся, давай теж візьмемо участь, пацанам квадрокоптери візьмемо, коротше". І я тут напружився, по 2500 руб. ($41) кожен скинулися, два квадрокоптери взяли, туди відправили. А потім чотири рази, б**ь: лопати-лопати-лопати-лопати, блін. У нас уже офіцери коситися починають, вже невдоволення виявляють: "Чого типу, б**ь, війна за наші гроші, чи що?" – сказав Емінов.

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...