"Виплат немає, роботи немає, чоловік захворів там": Росіянка влаштувала істерику через мобілізацію

Жителька Росії обурюється через путінську мобілізацію. Жаліється, що її чоловіка забрали на війну, а вона з дитиною залишилась у скруті. Жінка каже, що ніяких виплат чи пільг не отримує. Роботи не має, а оплачувати все мусить. Відео з її обуренням опублікували в мережі, передають Патріоти України.

"Куди я тільки не ходила, мене штовхають як останню собаку, з усіх боків…У центр зайнятості ходила, мене там відфутболили, роботи немає", – жаліється жінка.

Каже, що водить із собою скрізь дитину, бо нема з ким лишити.

Вона каже, що її чоловік лежить у військовій частині з температурою 40. Максимум, що він може отримати з лікування – 2 таблетки парацетамолу. За словами жінки, росіяни не лікують своїх мобілізованих. Розповідає, нібито її чоловік ледве не задихнувся від кашлю. "Він 2 доби лежав ніякий...У них всіх температура", – додає росіянка.

Вона зазначила, що коли приїхала з частини, також заразилась. Лікарі поставили діагноз пневмонія. Бідкається на безвихідь, якщо її чоловік помре, бо не знає, де братиме гроші.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...