Випробували на міцність "зуби дракона": ЗСУ намагаються прорватися в Бєлгородську область (відео)

Британський таблоїд The Daily Mail пише про невдалу спробу українських десантників прорватися на кордоні з Росією в Білгородську область. Стверджується, що на опублікованих кадрах - українська бронемашина "Козак-2" на повній швидкості мчить до пропускного пункту Колотилівка, передають Патріоти України.

За словами журналістів, ЗСУ спробували прорватися через КПП у Бєлгородській області в спробі розширити свою присутність на території РФ, де вже захоплено величезні ділянки в сусідній Курській області. Повідомляють, що машина врізалася в "зуби дракона", а потім її атакував російський FPV-дрон, російські артилеристи випустили по машині високоточний керований снаряд "Краснополь".

На відео видно щонайменше сім українських солдатів. Але, ймовірно, у "Козаку-2" українського виробництва було до 11 осіб. За повідомленнями, Україна зробила вже кілька спроб прорватися через кордон у Бєлгородську область.

Заради "стратегічного співробітництва": Путін прибув до Азербайджану з візитом

неділя, 18 серпень 2024, 21:58

Російський диктатор Володимир Путін вперше з початку повномасштабного вторгнення прибув із візитом до Азербайджану. Про це повідомляє служба ВВС Азербайджану, передають Патріоти України. Зазначається, що Путін перебуватиме в Азербайджані два дні - 18 т...

Українські військові скинули російський прапор у ще одному селі Курської області (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 21:15

В неділю, 18 серпня 2024 року, морські піхотинці ЗСУ виклали відео з села Опанасівка Кореневського району Курської області Росії. Відповідний півхвилинний запис оприлюднено на офіційній сторінці у фейсбуці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр...