"Випуск озброєнь збільшується в усіх напрямках. Чекайте!": Медведєв "вибухнув" новими погрозами в бік України

У понеділок, 24 жовтня, заступник голови Ради Безпеки Росії Дмитро Медведєв в Нижньому Тагілі покрасувався у шкіряному плащі на території корпорації "Уралвагонзавод", яка займається, зокрема, розробкою та виробництвом бронетехніки, інформують Патріоти України.

Російський чиновник в Telegram написав, що за вказівкою президента РФ Володимира Путіна провів контрольну перевірку випуску танків і обговорив питання прискорення поставок техніки для використання у війні проти України.

Медведєв також стверджував, що РФ не витратила під час протистояння з українською державою всю важливу зброю, і вибухнув новими погрозами. "...Читаючи ворожу аналітику, неодноразово зустрічав твердження, що військова техніка і затребуване озброєння в Росії скоро закінчаться. Типу все витратили. Не сподівайтеся. Випуск озброєнь і спеціальної техніки кратно збільшується в усіх напрямках: від танків і гармат до високоточних ракет і дронів. Чекайте!" - пригрозив він.


Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...