Вже вилікувався: Стало відомо, коли Порошенко повернеться на роботу (відео)

Політик подякував медикам, які швидко поставили його на ноги.

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко вилікувався від коронавірусу. Політик отримав негативний тест на COVID-19, повідомляється в його Telegram-каналі, де також оприлюднено його відеозвернення, передають Патріоти України.

Лідер "ЄС" підкреслив, що у середу, 14 жовтня, він повертається до роботи. Порошенко висловив подяку всім медикам, зокрема, лікарці Ользі Голубовській.

"Уже сім місяців Ольга без вихідних, мало не цілодобово самовіддано захищає українців від коронавірусу. Крім лікарської практики, веде велику роз'яснювальну, просвітницьку роботу. Будь ласка, в інтересах вашої безпеки прочитайте її сьогоднішній пост. Прислухайтеся до її порад і рекомендацій так, як це робив я", – підкреслив лідер" ЄС ".

Також Порошенко назвав справжніми захисниками України медиків, які "роблять все можливе і неможливе" для боротьби з епідемією. "Це подвиг", – підкреслив він.

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...