"Взрывы слышат все районы, есть прилеты": Жителі окупованої Горлівки в паніці через потужні бої

У непідконтрольній Україні Горлівці близько 19:00 активізувалися бойові дії. Від вихідних залпів здригаються багато районів міста. Про це повідомляють в соціальній мережі місцеві жителі, передають Патріоти України.

За словами людей, члени НЗФ б'ють по позиціях ЗСУ і в районі шахти Гагаріна вже видніється дим від влучення снаряда. Перелякані горлівчане пишуть, що про всяк випадок сховалися в укриття, так як не ясно, де йде бій. Від потужних залпів тремтять будинки і спрацьовує сигналізація:
"Жах! Тіки шо двічі так довбануло, аж дім здригнувся! Ще тричі!!!»;
«Где то и разрывы и выходы, но уже из другой части города. Никитовка, что ли»;
«Прилеты на Майорске. Еще и достреливают чем-то мелким недалекобойным»;
«Больше всего слышат на 88 и ш. Ленина»;
«5 кв громко, очень»;
«Бессарабка громко сигнализации сработали на машинах».

Так званий «мер» міста Іван Приходько повідомив, що близько 5 прильотів зафіксовано на селищі 6/7. Попередньо вибито шибки в житлових будинках: вулиця Відбійна 3, 6, 10. Фенольна 36, потрапляння в сарай, пошкоджений будинок. Постраждалих немає.

Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...