"Износ чудовищен, запределен, из этого стрелять нельзя": Найманці "ЛДНР" у паніці через якість власного озброєння

Представники незаконних збройних формувань, які воюють на Донбасі, скаржаться, що у них немає нормальної зброї: все, чим вони користуються, нібито вже зношене. Слова членів НЗФ привів їх колишній лідер Ігор Гіркін, передають Патріоти України.

За словами представників незаконних формувань, вести ефективне протистояння їм заважають як старе знаряддя, так і непрофесіоналізм самих «бійців». «Надо понимать, насколько расстрелянные стволы у артиллерийских орудий и минометов здесь в некоторых местах. Износ, особенно тех же 120-мм минометов, местами чудовищен, запределен. Из них по руководствам стрелять нельзя, но все равно стреляют. Причем такие изношенные стволы зачастую именно у тех, кто на передовой,» — скаржаться члени НЗФ.

За їх словами, на полігонах представлена нормальна зброя, тому що «треба ж перевіряючим показувати найкращі результати, так що навіщо ж нові міномети (а їх все-таки привозять) віддавати на передову».

Також вони підтверджують непрофесіоналізм 11 полку, який не може протистояти ЗСУ, тому що навіть не навчений цьому. Члени НЗФ підкреслюють, що «бійці» полку «чим тільки не займалися» і в результаті «забували, як правильно трубу ворочати».

5 із 6 останніх ракет було збито: Плетенчук розповів, чому запуск "Калібрів" із підводних носіїв росіян неефективний

субота, 4 травень 2024, 21:59

У Чорному морі через загрозу знищення кораблів Росії доводиться використовувати підводні носії крилатих ракет. Про це сказав начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передають Патріоти України....

Особливий план: Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT

субота, 4 травень 2024, 21:27

Високопоставлені чиновники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу непублічно запропонували розділити контроль над територією Гази з альянсом арабських країн, включаючи Єгипет, Саудівську Аравію, ОАЕ та США. Про це повідомляє The New York Ti...