З архіву ПУ. Доведеться вивезти всіх: Зеленський розповів про "план Б" щодо окупованого Донбасу (відео)

Президент Володимир Зеленський заявив, що за "плану Б" Україні доведеться забезпечити виїзд жителів окупованого Донбасу. Про це він сказав у четвер, 10 жовтня 2019 року, у Києві на прес-марафоні, передають Патріоти України.

"Всі, хто відчуває, проживаючи там, себе українцем – ми їх не залишаємо, ми повернемо їх разом із територією – це план А. План Б – всі, хто відчуває себе українцями – якщо у нас буде цей довгий шлях – після повернення території, то ми повинні забезпечити людям можливість бути тут, на підконтрольній території", – зазначив він.
Зеленський також назвав помилкою те, що коли люди приїхали з окупованої території, то "ми, як влада, не забезпечили роботою, житлом". "І багато хто повернувся назад. Це цивільні люди, вони ніколи не воювали. Влада не може все, але це треба було забезпечити", – додав він.

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...