З архіву ПУ. "Генпрокурор має бути з яйцями. Мені подобається Андрій Портнов", - нардеп Дубінський (відео)

Як альтернативу Портнову нардеп запропонував заступника голови Офісу президента Андрія Смирнова.

Олександр Дубінський. Фото: соцмережі.

Ідеальним кандидатом на посаду генерального прокурора України міг би стати заступник глави адміністрації президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов. Про це депутат заявив у прямому ефірі телеканалу "НАШ" у березеі 2020 року, відповідаючи на запитання ведучої, хто б, на його думку, міг бути гідним кандидатом на цю посаду, передають Патріоти України.

"Мені здається, що генеральний прокурор повинен бути такою людиною з яйцями, який готовий прийти, взяти і за законом, і абсолютно в рамках своїх повноважень займатися розслідуванням злочинів. Зараз, виходячи зі спілкування, яке у мене було з різними представниками нашої партії, близько прокурорськими чиновниками, то мені дуже подобається Андрій Портнов як генеральний прокурор. Але ми розуміємо, що це неможливо як політичне рішення", - сказав Дубінський.

Як альтернативу він запропонував заступника голови Офісу президента Андрія Смирнова. "Це людина, яка в ОП відповідає за судово-прокурорську вертикаль і правоохоронні органи. По-моєму, цілком прекрасний кандидат для того, щоб пересаджати всю цю шоблу", - заявив нардеп.

Також Дубінський уточнив, що заважає призначити Портнова. "По-перше, це політичне рішення. Якщо на нього президент буде готовий, це був би класний варіант, я б його підтримав. Але я думаю, що це дискусійне питання, а нам потрібно зараз швидко перейти до роботи Генеральної прокуратури, як і до роботи Кабміну, як і до нормальної роботи парламенту", - висловився політик.

Речник Повітряних сил ЗСУ розповів про ситуацію з боєприпасами для Patriot та IRIS-T

вівторок, 7 травень 2024, 20:03

Речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш розповів про запаси боєприпасів для систем протиповітряної оборони Patriot та IRIS-T, передають Патріоти України. "Звичайно, це не нуль. Ви бачили під час останньої комбінованої атаки – ми збили вел...

Кремль шантажує ядерною зброєю, однак на фронті зараз відбуваються важливіші речі - ГУР Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 19:42

Представник української розвідки Андрій Юсов назвав російські ядерні погрози постійною практикою Кремля і наголосив, що значно цікавіші та важливіші речі відбуваються безпосередньо на фронті, передають Патріоти України. «Те, що мають, тим і брязкають (...