З архіву ПУ. "Я - не лох какой-то": Зеленський прибув у Золоте і погрожував добровольцям (відео)

У Володимира Зеленського та одного з бійців виник не надто приємний діалог.

Зеленський у Золотому-4. Фото: Фейсбук.

Президент України Володимир Зеленський несподівано 26 жовтня 2019 року прибув у Золоте-4 на Донбасі, біля якого мало б стартувати розведення військ. Там президент зустрівся з українськими добровольцями, які стоять на позиціях біля Золотого і виступають проти цього розведення, передають Патріоти України.

У Зеленського та одного з бійців виник не надто приємний діалог, де верховний головнокомандувач розмовляв на підвищених тонах та тикав своєму співрозмовнику.

На кадрах відео, яке опублікував журналіст і волонтер Мирослав Гай, чоловік у військовій формі закликає президента провести зустріч та підписати якийсь меморандум із противниками розведення сил на Донбасі, зокрема учасниками маршів "Ні капітуляції". На це Зеленський вимагає: "Приберіть зброю".

Цей діалог буквально підірвав Мережу, ветерани війни, політики та журналісти наперебій коментують, те що побачили. Дуже багато негативу.

В іншому епізоді спілкування з добровольцями в Золотому гарант заявив, що йому все одно з ким підписувати мирні договори (з Москвою, чи її ставлениками на Донбасі.-прим.).

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...