З архіву ПУ. "Інакше Америка від нас не відстане": Охлобистін вимагає скоріше почати війну з Україною

Іван Охлобистін заявив, що Росія повинна взяти на себе відповідальність і повномасштабно завести свою армію на українську територію.

Одіозний російський актор Іван Охлобистін у березні 2020 року зробив заяву про необхідність введення російської армії на територію України, передають Патріоти України.

Він вважає, що чим швидше Росія почне окупацію всієї України, тим менше загине українців. Актор заявляє, що на такий крок провокують Москву обставини, в тому числі всередині Росії. В цьому випадку, якщо Росія не вчинить потрібних військових дій, то хвилювання почнуться вже всередині Росії з подальшим шквалом репресій. "Тому що якщо цього не буде (введення військ), то почнуться хвилювання і у нас (ред. - в Росії). Злякаються олігархи. Покотиться кривавий вал репресій", - сказав актор.

"Сподіваюся, що введуть. Я не бачу ніякого цивілізованого виходу. Це ж жах, що відбувається. Слов'яни рубають слов'ян. Це той Гордіїв вузол, який потрібно розрубати один раз. Взявши на себе відповідальність. Всім же зрозуміло, що Америка від нас не відстане. Війна буде. Нікуди ти не дінешся, адже ми їй невигідні. Несподівано раптом одужали. А це їм не подобається", - вважає російський актор.

"Тут є великий простір для подальшої роботи": Клімкін розповів, хто у світі може натиснути на Росію щодо завершення війни в Україні

субота, 4 травень 2024, 8:22

Якщо у вищого керівництва Китая виникне потреба у припиненні війни в Україні, Пекін зможе цього добитись. І хоча КНР не може вказувати Росії безпосередньо, лише у цій країни достатньо впливу на РФ. Про це OBOZ.Talk розповів дипломат, ексміністр закордо...