З архіву ПУ. Керенський-2: Безлер розповів, як Гіркін у жіночому одязі тікав із Горлівки

Ватажок терористів окупованої Горлівки Ігор Безлер розлютився на колишнього "міністра оборони" "ДНР" Ігоря Стрєлкова. Він розповів цікаві деталі його біографії.

Ігор Безлер. Фото: соцмережі.

Увагу на одкровення Безлера звернув в Twitter блогер Necro Mancer, що відслідковує в Мережі повідомлення про війну на Донбасі, передають Патріоти України 17 жовтня 2019 року.

Гіркін серйозно розлютив Безлера, розповівши про те, що той зі своїм угрупованням обносили банкомати в Горлівці на початку окупації. Біс мовчати не став і видав в соцмережі секрети "екс-міністра". Так, з його слів, Стрєлков відсиджувався в підвалі захопленого СБУ в Слов'янську, поки його бойовики намагалися перешкодити бійцям АТО звільнити місто.

"Когда "запахло жареным", Стрелков быстро бежал из Горловки. И совсем не в десантном отсеке БТРа, как утверждает, а в "багажнике "Амарока" (пикап "Фольксваген") как кусок непотреба, обложенный бронежилетами, бросив вооружение и технику", - написав Безлер у забороненій соцмережі "Вконтакте".

Звинуватив Безлер Гіркіна і в крадіжці коштів, які Москва виділила на фінансування угруповань "ДНР": "А пи**ить деньги и передавать родственникам в Москву, что давались на ополчение, это благородно по понятиям беглоблогородия? Те деньги, что А. Бородай (уже не друг, оказывается) передал для ополчения Славянска. Да так запалиться, что укры взяли его посыльного с запиской".

Він також повідомив, що вже з Горлівки Гіркін біг, переодягнувшись в жінку, щоб не впізнали. "Мародеров, видите ли, сие чучело расстреливало. С Горловки в женском платье, получив пинок под с*аку, в Донецк свой путь продолжил", - написав терорист.


Можуть бути встановлені на F-16 чи навіть радянські літаки: Британія вперше передасть Україні високоточні авіабомби з лазерним наведенням

середа, 24 квітень 2024, 13:19

Великобританія передасть Україні бомби з лазерним наведенням Paveway IV у рамках останнього пакету військової допомоги. Про це пише The Тelegraph, передають Патріоти України. Бомби можуть бути встановлені або на американські винищувачі F-16, які мають ...

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...