З архіву ПУ. Підлеглих "*батиме, як тупих свиней" ще більше: Звільненого за скандал зразу після призначення прокурора Петришина Венедіктова поставила ще на вищу посаду

Державна кадрова політика щодо топ-чиновників просто шокує, навіть у царині дотримання законності.

Експрокурора Тернопільщини Миколу Петришина, якого звільнили після того, як він "відзначився" на роботі, призначили на посаду заступника голови Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону . Про це на сторінці в мережі Facebook повідомляє ЦПК, повідомляють Патріоти України 6 жовтня 2020 року.

"Була інфа, що прокурор відзначив хлібну посаду банкетом, на якому змушував підлеглих обіцяти "виконувати будь-які накази". А якщо вони не будуть підкорятися, то пообіцяв їх "#бати, як тупих свиней". Після скандалу Петришина попросили піти. Щоб згодом... призначити заступником керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій сфері. І справді, подумала Венедіктова, навіщо звільняти прокурора, у якого за останні кілька років з'явилось 2 квартири, 200-метровий будинок у Києві, земельні ділянки та 4 автомобілі? Цінний кадр!" - йдеться в повідомленні.

Крім того, відповідна інформація міститься і на сайті прокуратури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокурор Тернопільської області Микола Петришин у перший день призначення влаштував на роботі банкет, на якому примушував підлеглих "присягати йому на вірність" і обіцяти "виконувати будь-які накази".

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: