З архіву ПУ. "Считаю себя нормальным чуваком. Я - нормальный абсолютно пассажир": З'явився новий епізод спілкування президента Зеленського з "тими, хто ніхто" у Золотому

Розмова президента з ветеранами-добровольцями на Луганщині у жовтні 2019 року викликала величезний резонанс в Україні, зазначають Патріоти України. У Мережі з'явився черговий фрагмент спілкування біля вогнища. Деякі тези з розшифровки:

Зеленський: Діалог не вдається. Знаєш чому? Поясню тобі. У нашому спілкуванні я не вдаю із себе президента, бо я вважаю себе просто нормальним чуваком. У нашому з тобою спілкуванні ти видаєш себе за людину, яка все знає.

Доброволець: Ні. Я у вас запитую. Я не знаю, я у вас цікавлюся просто.

Зеленський: Ні. Ти не просто мене запитуєш. І ми з тобою не просто біля багаття говоримо... Я тобі просто раджу: трохи навчися поважати людей і бачити, хто перед тобою.

Доброволець: Я вас поважаю.

Зеленський: Я - нормальний абсолютно пасажир, і ми їдемо в одному поїзді під назвою "Україна". І я вважаю, що ми їдемо в правильному напрямку. Дофіга проблем. Дофіга людей, щодо яких висувають вимогу, щоб вони сіли в тюрму. Але якщо ти хочеш захищати Батьківщину... Дивись, це моя просто думка. В армію іди і захищай.

Також наприкінці наведеного фрагменту є епізод, котрий дуже обурив одного з присутніх воїнів, Бориса Ганзу, котрому президент запропонував піти послужити Батьківщині.


Нагадаємо також, що величезний резонанс викликала кинута в серцях фраза президента, що йому "по фіг" з ким укладати мирову угоду по Донбасу, то є з Москвою, чи її підрусними у "молодих республіках".

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...