З архіву ПУ. Треба кликати СБУ? "Когда ж вас там всех перебьют, воины хр**новы": Український музикант побажав смерті бійцям ЗСУ (фото)

Після президентських виборів 2020 року вся антиукраїнська нечисть, що ховалась після Революції гідності повилазила назовні, увірувавши, що настав її час

Харківський музикант Петро Мальцев побажав смерті захисникам України, які нібито "стріляють по своїх містах". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила активістка Анастасія Настенко, передають Патріоти України 10 жовтня 2019 року.

Харків'янка опублікувала скріншот образливих висловлювань чоловіка під постом музиканта Бориса Севастьянова і попросила у Театру музкомедії відреагувати на них.

"Коли ж вас всіх там переб'ють, воїни хр*нові, і ми заживемо мирно...стріляєте по своїх містах і називаєте це "перемогою"? Та оголосіть вже війну, нападіть на ненависну Росію. Не торгуйте з нею, як ваш бос Петя. Кого ви хочете перемогти? Чому вашого патріотизму вистачає лише на те, щоб загнати людей похилого віку у підвали", – написав Мальцев.

У Харківському академічному театрі музичної комедії NewsRoom підтвердили, що чоловік – їхній співробітник. Згідно із сайтом установи, він працює в оркестрі з 2011 року.

За словами директора Ігоря Коваля, публікація Мальцева – його особиста думка, і театр не поділяє таку позицію. "Ми з ним сьогодні говорили під час репетиції, я запитав: "Що ти таке пишеш? Навіщо ти ображаєш воїнів?" Він каже, що це його думка й це не заклик до сепаратизму. Ми не заохочуємо подібних висловлювань і будемо вирішувати питання про позбавлення Мальцева певних заохочень. Наш театр завжди підтримував єдність країни, у нашій програмі є безліч українських постановок", – розповів Ігор Коваль.

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...

"Після того, як ми пройдемо Конгрес": Зеленський заявив, що Україна наближається до підписання "важливого договору" зі США

субота, 20 квітень 2024, 18:29

У травні або червні Україна може підписати договір про гарантії безпеки зі Сполученими Штатами. Про це президент України Володимир Зеленський заявив бразильським журналістам в інтерв’ю, відео якого пресслужба глави держави опублікувала 20 квітня, перед...