З архіву ПУ. Упав прямо на сцені: Жириновський епічно зганьбився на виступі в РФ (відео)

У Росії скандальний лідер ЛДПР Володимир Жириновський розсмішив соціальні мережі своєю неоковирною поведінкою: політик спіткнувся і впав на коліна, коли виходив на сцену. Інцидент трапився 8 жовтня 2018 року після інавгурації губернатора Володимирської області Володимира Сипягіна, повідомляють Патріоти України.

Так, Жириновський був запрошений на сцену для виступу, проте політик не помітив останню сходинку і потрапив у незручну ситуацію.

Курйозний момент встиг зафіксувати фотограф, який вийшов до сцени, щоб зняти виступ скандального депутата Держдуми. Згодом саме фотограф і допоміг піднятися осоромленому Жиріновському. Зазначимо, політик не постраждав у результаті падіння.

"Із ним усе гаразд. Він брав участь у прес-підході, був переконливий і красномовний, як зазвичай", – сказала помічниця губернатора Володимирської області Ольга Петрова.


У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...