З архіву ПУ. Відомий український композитор і палкий прихильник "русского міра" розкритикував переможців Нацвідбору на "Євробачення"

Бистряков відомий своєю публічною антиукраїнською пропагандою та підтримкою проросійських терористичних організацій.

Володимир Бистряков22 лютого 2020 року Україна обрала свого представника на Євробачення-2020. Судді та глядачі були одностайними у своєму рішенні та віддали абсолютну першість етногурту Go_A з піснею Solovey. Проте у мережі вже знайшлися хейтери переможців Національного відбору. Серед них український композитор Володимир Бистряков, який свого часу підтримував анексію Криму, передають Патріоти України.

Здавалося, цьогоріч гучні скандали оминули Національний відбір на Євробачення-2020. За рішенням суддів та глядачів цілковитими фаворитами музичного поєдинку став колектив Go_A, який представив єдиний україномовний хіт Solovey у фіналі конкурсу. Проте серед широкої публіки та поціновувачів мистецтва знайшлися й ті, кому етнохіт видався неформатним для міжнародної арени.

Так, на особистій сторнці у Фейсбуці свою позицію висловив український композитор Володимир Бистряков, який відомий своєю публічною антиукраїнською пропагандою та підтримкою проросійських терористичних організацій. У короткому коментарі він підбив власні підсумки, розкритикувавши Go_A з ніг до голови. На думку музиканта, Україна зганьбиться у Роттердамі, адже пісня Solovey далека від "цивілізації" й швидше нагадує кам'яний вік, аніж прогресивну творчість.

"Довго судили-виряджали, народжували що-небудь "таке-отаке"… Обрали! ПіЦня на двох нотах, дівчина голосить-виводить цей фольк-жах, а всі задоволені. Перше враження, що вона з хутора, до якого ще не дійшла цивілізація. До райцентру з якого потрібно добиратися три доби… Вплав, вбрід, на попутках і т.д.", – прокоментував він виступ електрофольк-гурту Go_A.

Володимир Бистряков не став називати своїх фаворитів Національного відбору на Євробачення-2020. Майбутню появу на сцені міжнародного музичного конкурсу композитор порівняв з виступом колективу з Івано-Франківська "Ґринджоли" з піснею "Разом нас багато". 2005 року музиканти представляли Україну на Євробаченні та посіли 19-те місце: "Якщо порівнювати, то славнозвісні "Ґринджоли" поруч – лауреати всіх Греммі і Оскара… Коротше, ось така у нас радість вималювалася. Є чим "здивувати" той Роттердам".

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...