"З роти вже два взводи залишилося, криють нас тут": Окупант розповів дружині про великі втрати і масове дезертирство під Кремінною. Перехоплення

Російський окупант, якого відправили воювати проти українських Збройних сил у Луганську область, поскаржився дружині на значні втрати армії РФ. Він також розповів, що загарбники масово залишають позиції під натиском захисників України, передають Патріоти України.

Відповідне перехоплення розмови опублікували на Youtube-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України у четвер, 29 грудня. Росіянин дуже переживає, що ЗСУ можуть взяти окупантів в оточення.

Він попросив дружину нікому нічого не розповідати та не писати про реальний стан справ на війні в Україні в соціальних мережах.

"Та ми, щоб в оточення не потрапили, тут дупа в нас! Та тут пі**а, бл*ть! Нікому нічого не кажи тільки... Тут щось твориться незрозуміле. Вчора нас крили сильно дуже! У нас і втекло багато з позицій. Я богу молився. Ми три години сиділи, бл*ть, думав, господи, як дожити", – сказав він.

Загарбник розповів, що завтра йде на далекі позиції, а багато його товаришів по службі просто втекли в безпечніше місце. Також він поскаржився на великі втрати – роти, як він стверджує, вже немає.

"Я завтра на позицію йду. Ми втрьох йдемо на дальняк, до х*хлів. Цю ніч переживемо нормально ще... Тоді я після 10 передзвоню, там зв'язок хороший. Але якщо відходу не буде, не знаю, щоб нас не кинули, роту нашу. Так і роти вже не залишилося, нас два взводи всього. Тільки нікому не кажи нічого і в чатах не пиши. Ти почитай, що там дівки пишуть. Тому що половина з'**нула – всі сидять у Кремінній, на позиціях немає нікого. Всі з'**нули там, на лазнях, а ми тут, на рубежі...", – поплакався російський окупант.

Лише самих дезертирів - десятки тисяч: Міноборони Великобританії оновили оцінку втрат росіянами техніки та бійців з початку повномасштабного вторгнення в Україну

неділя, 28 квітень 2024, 4:15

За оцінками Міноборони Великої Британії, російські війська втратили вбитими та пораненими близько 450 тисяч бійців, і це без урахування різних ПВК. З початку повномасштабної війни російська армія втратила сотні тисяч військових вбитими та пораненими, а...

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...