З таким генералом як Суровікін, Росія не може нічого протиставити Україні у військовому плані, - Піонтковський

Політолог Андрій Піонтковський вважає, що непросте рішення Суровікіна - це відхід армії РФ з Херсона. Про це він сказав в ефірі програми "Студія Захід з Антіном Борковським" на телеканалі "Еспресо", передають Патріоти України.

"Кілька слів про Суровікіна. Ми знали, що це повний мерзотник, негідник, кат Сирії, м’ясник Алеппо, воєнний злочинець, який скоїв свої жахливі злочини в Сирії. І ось ми побачили цю людину наживо, він виступав на телебаченні, це було не інтерв’ю, він щось, рухаючи губами, із великими зусиллями читав написане йому по складах", - підкреслив Піонтковський.

Політолог також додав, що є хороша новина для всієї України - на чолі російської армії стоїть не лише негідник, але й клінічний ідіот.

"Це ціла популяція російських генералів - Шаманов, Гурульов, Дворніков чи Конюхов. З такими генералами Росія не може нічого протиставити Україні у військовому плані. Отож, перше непросте рішення Суровікіна – це відхід з Херсона, мабуть, вони прийняли це рішення, як неминуче, - зазначив Піонтковський.

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...