"За дискредитацію Байдена під час президентських перегонів у США Зеленський віддав "Енергоатом" під контроль агента ФСБ Деркача", - Дубінський (відео)

Опальний "слуга" жорстоко мститься Зеленському та Єрмаку за те, що ті "віддали" його під суд за "дрібні шалості". Спільноті доведеться ретельно розбиратися, у злитому "зеленим" пропагандистом компроматі на колишніх хозяїв

Люди екснардепа і агента ФСБ Андрія Деркача після касетного скандалу весною 2020 року зайшли в управління "Енергоатомом". Про це заявив у відео на своєму ютуб-каналі нардеп Олександр Дубінський.

"Зв'язок Єрмака і Зеленського з Деркачом проглядається не тільки у касетному скандалі. Оскільки, якщо копнути глибше, з’ясується, що люди Деркача після касетного скандалу, після публікації плівок з голосами людей, схожими на голоси Байдена та Порошенка весною 2020 року, зайшли в управління Національної енергетичної корпорації "Енергоатом". Це факт, який вказує, що в момент появи плівок, публікацій, пресконференцій Деркача, які він проводив з заступником генпрокурора Куликом, люди зайшли в управління дуже ресорної НАЕК "Енергоатом". І я стверджую, що ці призначення людей Деркача в НАЕК "Енергоатом" весною 2020 року, паралельно з публікацією плівок, були розплатою, виплатою за цю публікацію. За приховування того, що вищі посадові особи України брали участь у кампанії щодо дискредитації кандидата в президенти США Байдена", - заявив нардеп.

"Люди Деркача досі продовжують керувати НАЕК "Енергоатом" Мало того, що люди Деркача досі працюють в НАЕК "Енергоатом", так вони ще й проводять тендери на сотні мільйонів гривень. Не просто тендери, зараз проводяться тендери на сотні мільйонів гривень щодо закупівлі товарів та послуг для Запорізької АЕС, яка з початку війни захоплена росіянами. За даними Prozorro, на Запорізьку АЕС провів НАЕК "Енергоатом" тендерок на 566 млн грн. Ну і зрозуміла справа, у цих тендерах відбулося величезне завищення вартості товарів, які купували для захопленої росіянами ЗАЕС. Вони купують на 566 млн товарів, які передати туди чи надати в якості послуг не можуть. … А відбувається це тому, що люди Деркача досі керують "Енергоатомом" і проводять ці тендери. І призначив ніхто інший, як Кабмін Зеленського, відразу після публікації плівок", - додає Дубінський.

Нагадаємо, 19 травня 2020 року тодішній нардеп Деркач опублікував записи нібито Байдена і Порошенка. В "ЄС" заявили, що "сфабриковані фрагменти" - це російська провокація. Запис пресконференції доступний на ютуб-каналі Інтерфакс-Україна. 20 травня стало відомо, що у Раді є ініціатива про створення ТСК для оцінки оприлюднених нардепом Деркачем записів.

У серпні 2020 року розвідка США завила, що Росія використовувала депутата Деркача для впливу на вибори в США. Тоді ж з'явилися перші заяви про те, що з нардепом Деркачем за його "плівки" розрахувалися "Енергоатомом". Однак у компанії заявили, що нардеп Деркач жодним чином не пов'язаний із керівництвом "Енергоатому".

У вересні 2020 року США запровадили санкції проти українського нардепа Деркача, назвавши його "російським агентом". Тоді ж видання The Washington Post із посиланням на секретний звіт ЦРУ писало, що спецоперацією "плівки Деркача" керує особисто Путін.

У січні 2021 року США ввели санкції проти "слуги народу" Дубінського і ще 6 осіб і 4 ЗМІ "з оточення Деркача".

"Дубінський, який працює разом із Деркачем в українському парламенті, приєднався до Деркача на пресконференціях, покликаних увічнити ці та інші помилкові наративи й очорнити кандидатів у президенти США і їхні сім'ї", - заявили тоді у Мінфіні США.

Санкції не завада? Російські ракети і безпілотники містять компоненти з понад 20 країн, - Інститут судових експертиз

неділя, 28 липень 2024, 6:50

Російські ракети та дрони, якими країна-агресор щодня атакує міста та села України, містять компоненти, виготовлені у більш ніж 20 країнах. Серед них зокрема США, Тайвань, Китай та інші, передають Патріоти України. Ці деталі в збитому ворожому озброєнн...

Окупанти кидають усі сил на Часів Яр: Воїни ЗСУ відверто розповіли про брак снарядів та тактику окупантів

неділя, 28 липень 2024, 6:22

Росіяни не припиняють спроб прорвати лінію української оборони в районі Часового Яру. Лінія фронту там тепер більшою частиною проходить саме по каналу Сіверський Донець-Донбас, передають Патріоти України. Окупанти майже не задіюють у своїх атаках броне...