"За дискредитацію російської армії": У РФ 16-річну дівчину з Харкова оштрафували на 15 тис. рублів

У місті Новомосковськ Тульської області РФ 16-річну дівчинку з Харкова оштрафували за "дискредитацію армії РФ". Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Відомо, що родина дівчинки переїхала з Харкова, який окупанти постійно обстрілюють, до Тульської області РФ. Там росіяни донесли на підлітка через напис у її телеграм-каналі: "Все буде Україна. Разом до перемоги".

16-річну дівчинку з Харкова муніципальна комісія у справах неповнолітніх російського Новомосковська оштрафувала на 15 тисяч рублів за "дискредитацію" окупаційної армії.

Також проти батька дівчинки росіяни склали протокол "за невиконання батьківських обов'язків".


Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...