"За тарілку борщу скину локацію": У мережу виклали свіже фото яхти екснардепа Жеваго із символом Z

Яхта депутата Верховної Ради ІІІ-VІІІ скликань Костянтина Жеваго залишається на вільному плаву, незважаючи на санкції РНБО проти компанії мільярдера. Більше того, через п'ять місяців повномасштабної війни проти РФ на ній досі видно символ агресора – літера "Z". Яхту Жеваго помітила одна з користувачок соцмережі Instagram, яка опублікувала її у Stories у суботу, 30 липня. Щоправда, невдовзі знімок було видалено, зазначають Патріоти України.

На яхті, яку сфотографувала дівчина, було видно символ "Z", з яким асоціюються усі звірячі злочини російських окупантів проти українського народу. Проте люди в кадр не потрапили, чи був на яхті сам Жеваго, також невідомо. "За тарілку борщу скину локацію москальського корабля", – підписала Stories вона.

Яхту із символом "Z" Жеваго побудувала компанія Amels у 2014 році, її вартість оцінюється приблизно в 70 мільйонів доларів, а довжина становить 65 метрів. До цього яхта була помічена на острові Ібіца 16 червня. За словами мільярдера, "назва яхти відповідає першій літері англійської транслітерації прізвища родини Жеваго (Zhevago)".

Але повномасштабне вторгнення РФ в Україну не є приводом для колишнього народного депутата прибрати букву "Z". Сам Жеваго останніми роками живе у Лондоні.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...