Забагато знав? Екскомандир авіабази для винищувачів у Барановичах наклав на себе руки, - ЗМІ

У Білорусі скоїв самогубство високопоставлений військовий пенсіонер Юрій Воробйов – колишній командир 61-ї винищувальної авіаційної бази (ВАБ), яка дислокується на аеродромі в Барановичах. Полковник помер минулого тижня, передають Патріоти України.

Інформацію про це 2 грудня підтвердив Telegram-канал "МотолькоПомоги". За його даними, полковник застрелився.Відомо, що він був уродженцем Російської Федерації, командував 61-ю ВАБ із 2007 до 2011 року. Протягом останніх років Воробйов працював на 558-му авіаремонтному заводі та був головою Ради ветеранів 61-ї авіабази.

За однією з версій, причиною стало те, що чоловікові не продовжили контракт. За іншою версією, ця подія не пов'язана з тим, що Воробйов наклав на себе руки (журналісти не уточнили, яку другу версію їм озвучили джерела)

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...