Заборона на виїзд із РФ до 2222 року: Росіянин отримав дуже цікаве повідомлення з військкомату (фото)

В Росії триває "часткова" мобілізація. Втім, без казусів не обходиться. Військкомат заборонив росіянину виїжджати за кордон ще два століття. Так, чоловікові заборонили покидати Росію до 31 березня 2222 року. Про це повідомили росЗМІ, передають Патріоти України.

Як росіянину заборонили виїжджати за межі держави до 2222 року

Росіянин Валентин навчається в Фінляндії. На канікулах він вирішив поїхати до Мінська. Однак, на зворотному шляху білоруські прикордонники тричі відмовилися його випускати. Коли ж хлопець спробував виїхати через російську Сортавалу, йому вручили повідомлення від військкомату Смоленської області.

Тож тепер Валентин має сидіти в Росії аж два століття. До речі, до іноземного університету він начебто вступив ще до початку мобілізації. В армії не служив, однак, пройшов воєнну кафедру. Втім, повісток раніше не отримував.

Цікаво, що на схожу "помилку" військкоматів росіяни скаржаться вже не вперше. У соцмережах громадяни держави-агресора діляться своїми історіями та показують схожі повідомлення на заборону виїзду з Росії.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...